Bij KonseptS draait alles om het creëren van unieke ervaringen. Voor het event Cirque de la Sauce, uitgevoerd in opdracht van Pubmarket voor hun klant Unilever Food Solutions, brachten we een mix van culinaire kunst en een visueel spektakel met artiesten.
Topchefs brengen een
unieke dinershow
Cirque de la sauce, een combinatie van Ratatouille en Cirque du Soleil. Het event was geen
traditionele productpresentatie, maar een meeslepende ervaring die chef-koks meenam op een reis
door de tijd: van de klassieke keuken van vroeger naar de moderne keuken van vandaag. Chef-koks
zoals Yves Mattagne en Wout Bru verzorgden een indrukwekkende diner show met hun signature
gerechten, onder leiding van Chef Wesley van Unilever. Terwijl artiesten verschillende scènes
uitbeeldden die de evolutie van de keuken in beeld brachten.
Het doel? Deelnemers het gevoel geven dat ze zich in het hart van een levendige keuken bevonden,
waar de producten van Knorr voor Professionals voor rust en efficiëntie zorgden.
Blik op de toekomst: AI in de keuken
Als extra toevoeging kwam er ook een gastspreker vertellen over de toekomst van AI in de keuken,
waarin besproken werd hoe technologie de manier van werken in de keuken zal bevorderen. Een
perfecte combinatie van beleving en informatie dus!
Wil je meer weten over hoe wij evenementen tot leven brengen? Ring the KonseptS bell!